kopen?

 

Stuur een mail naar info@gebruiksaardewerk.nl onder vermelding van het nummer dat naast de foto van het aardewerk staat en de naam van het artikel (onder de eerste foto). Het te koop aangeboden aardewerk is, tenzij anders vermeld, in goede staat, zonder beschadigingen of breuk.

Gezien de breekbaarheid van het te koop aangeboden materiaal is afhalen (in Groningen) de beste optie. U kunt dan het aardewerk ook nog even bekijken en alsnog beslissen of u het wilt kopen. Dit geldt alleen voor het aardewerk dat op Internet wordt aangeboden en waarvoor u belangstelling hebt getoond. Ik heb geen verkoopruimte waarin het aardewerk staat uitgestald. Eventueel kan ik bestelde stukken voor u achteruit leggen (max. 6 maanden).

Verzenden van uw bestelling kan ook. De kosten hiervan zijn € 9,00  per pakket. Dit geldt alleen voor verzending binnen Nederland. Om breuk zoveel mogelijk te voorkomen worden, afhankelijk van de grootte van het bestelde aardewerk, niet meer dan 4 à 6 stuks aardewerk in één verpakking gedaan . Het materiaal wordt zorgvuldig verpakt. Voorwerpen die erg kwetsbaar zijn door vorm en grootte worden niet verzonden en kunnen alleen afgehaald worden.

Levering vindt plaats na vooruitbetaling.

Heeft u vragen?  Dan kunt u via het mailadres info@gebruiksaardewerk.nl contact met mij opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *